top of page

Services

Goed gereedschap is het halve werk… Bij Chapplis gebruiken we dan ook enkel de beste materialen om jou en al onze klanten kwaliteit te kunnen garanderen. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan 

Hechtende chape

Zoals de naam al aangeeft, plaatsen we hechtende chape rechtstreeks op de draagvloer. Op die manier hecht de dekvloer zich letterlijk aan de ondergrond. Bij niet-hechtende chape plaatsen we een folie tussen de ondergrond en de dekvloer. 

Zwevende chape

Wil je jouw vloer isoleren met thermische of akoestische isolatie? Dan kies je best 

Sneldrogende chape

Ben je op zoek naar een chape die snel droogt om jouw project in een stroomversnelling te brengen? Aan de chape voegen we dan speciale sneldrogende additieven toe om het droogproces te versnellen. 

Versterkte chape

Heb je nood aan een chape die zo min mogelijk krimpt en betere mechanische eigenschappen heeft? In dat geval biedt Chapplis je verschillende soorten versterkte chapes met toegevoegde additieven.

Chape voor vloerverwarming

Ook voor vloerverwarming hebben we de perfecte chapes in huis. Aan die chape voegen we een product toe om de thermische geleidbaarheid te optimaliseren. Die dekvloer brengen we dan aan op de verwarmingselementen.  

Welke chape geschikt is voor jouw project?

Contacteer ons en we werken graag een oplossing op maat uit. 

bottom of page